Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kalendár udalostí

juniorský turnaj ku Dňu detí

Kategória:

organizátor OZ Dart club Nitra

Kedy:

utorok 01 jún 2021, 17:00

Miesto:

Palace bowling OC MAX Nitra, Chrenovská 1661/30, 949 01 Nitra-Chrenová

Kontakt: 

Jaroslav Oprala, (0903 952 398)

Popis:

Milé deti, aj tie dospievajúce :-), srdečne vás pozývame na šípkarský Deň detí, ktorý sa uskutoční v utorok 1.6.2021 v našom hracom priestore v Palace bowling OC MAX Nitra. Veríme, že sa zabavíte, spoznáte nových chalanov, prípadne dievčatá a odnesiete si domov ten pravý "prezenčný" pocit zo zábavy. Ak vás úvodná veta zaujala, čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Podujatie začne o 16:00h a trvať bude podľa počtu záujemcov do 18:30h. Od 16:00h máte možnosť zoznámiť sa a trošku aj zabaviť so šípkarským športom. Prídu nás pozrieť aj dospelí, ktorí sú súčasťou našej ligy a ukážu vám nejaké triky, zahrajú si s vami, ale aj medzi sebou, aby ste videli naozajstný prvoligový zápas v našich podmienkach. Ukážeme vám základy šípkarenia, poradíme a odprezentujeme naše aktivity, ktoré sme vykonávali pred pandemickým obdobím a radi sme ho vykonávali aj naďalej.

Už od 17:00h si môžte aj zasúťažiť a pokúsiť sa zabojovať o krásne športové poháre a iné vecné ceny. Môžte sa prísť len pozrieť a fandiť vašim juniorským favoritom, ale takisto aj na vlastnej koži zažiť pocit víťazstva, prípadne prehry, ktorá už ku športu neodmysliteľne patrí.

Odhadovaný počet osôb vrátane sprievodov je medzi 20-40 osôb, preto sa budeme držať vyhlášky 208, §1, odsek 1/e, ktorý povoľuje hromadné podujatia do 50 ľudí na státie v jednom okamihu. V prípade väčšieho záujmu budeme musieť počet osôb na športovisku uzavrieť, preto ak je možné, nahláste vašu účasť vopred, aby sme si vedeli spraviť prehľad a včas dodržať všetky povinnosti. Preukazovanie sa negatívnym testom nie je potrebné. Rúška pri výkone športovej aktivity nie sú povinné. Ďakujeme za pochopenie.

Milí rodičia alebo podporovatelia, ak máte možnosť prispieť vecnými cenami vašich firiem alebo známych, budeme radi, ak o sebe dáte vedieť. Radi vás spropagujeme a pripravíme priestor pre vaše letáčiky alebo iné reklamné predmety.

Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner