Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kalendár udalostí

Aréna open vol.6

Kategória:

steelové ligy na Slovensku

Kedy:

sobota 29 august 2020, 13:30

Miesto:

MoMS Nové Zámky

Kontakt: 

www.dcnovezamky.sk

Popis:

ARÉNA OPEN vol. 6 .... “Nový level Šípkarskej show v Nových Zámkoch”. ?
Tak priatelia je to TU!!! ARÉNA OPEN vol.6, turnaj ktorý je tým najstarším v našom repertoári. Tento náš šípkarský sviatok na sklonku leta je zároveň naším takzvaným “Major turnajom” a právom vždy patril k pýche nášho klubu. Chodievali sem domáce i zahraničné mená ako Dianovský, Rucska, Ihász, Raszler, Vindiš, Zatko, Kurdi a mohí další.
Jeho 6tu epizódu sme sa rozhodli dať priestor aj juniorom a ich samostatnému turnaju, lebo oni sú budúcnosťou nášho športu!!! Od septembra má naše Občianske združenie DCNZ rozbehnúť šípkarské krúžky na základnycha a stredných školách. Priblížiť tento nádherný a zaujímavý šport a vytvoriť rozsiahlu šípkarskú základňu. Možno v niektorom mladom hráčovi, hráčke drieme talent veľkých rozmerov. Na tejto akcii je našou úlohou predviesť im tých najlepších juniorov na Slovensku a máme prísľub návštevy aj od juniorskej základne v Maďarsku. Preto tento rok budú turnaje dva!!! Upozorňujeme všetkých mladých chlapcov a dievčatá nad 10rokov, príďte sa k nám pozrieť a pripadne aj skúsiť svoje šťastie. A možno aj na vašej škole rozbehneme šípkarský krúžok.? Štartovné pre juniorov je samozrejme zdarma.
2 Turnaje a predsa väčší komfort! Zabezpečili sme úžasné miesto, ktoré familiárne Novozámčania poznajú pod názvom “CK-čko”. Veľké kultúrne zariadenie, s kompletným vybavením. Hrať budeme na obojstranných stojanoch so 16 timi terčami, riešenými ako na Slovenskom Pohári. V kľude sa zmestia oba turnaje a aj priestor na rozohratie sa nájde. Miesta bude dostatok na všetko, aj s parkovaním je to taktiež priam luxusné. Tešiť sa môžete na krásne trofeje a rôzne prekvapenia pre ocenených. Samozrejmosťou sú nástupovky semifinalistov a finalistov v oboch turnajoch. Veškeré ozvučenie akcie zabespečí profi firma Music Drive, ktorá sa postará aj o zábavu pre najmenších v podobe skákajúceho hradu s dozorom. Dart Club Nitra tento rok dosiahla so svojím týmom úžasný úspech a tak sme ich poprosili aby trofej “Slovenského Majstra Družstiev” priniesli aj k nám na fotografovanie a pokochanie sa pre fanúšikov. Šípky majú mnoho priateľov a podporovateľov. O tom svedčí aj ďalšia akcia, ktorá sa bude v ten deň konať zároveň s naším turnajom! V zime sme skúsili spojenie Chilli a šípok, dopadlo to priam excelentne. Rozhodli sme sa v tejto spolupráci pokračovať aj v ďalšom projekte, ešte vo väčšom! Áno Čípoš Laci vložil do nás takú dvôveru, že sa rozhodol svoju povestnú rozlúčku s letom v podobe najvychytenejšej Chilli ochutnávkovej súťaže na južnom Slovensku urobiť počas Aréna Open vol.6. Bude horúco!!! Profi moderátor a skvelá zábava, ktorou sú akcie tejto lokálnej bio firmy na chilli a výrobky chilli charakteru známe je samozrejmosťou. Pripravia si ochutnávky aj pre fanúšikov v podobe drobných lahôdok z ich vlastnej produkcie v spojení s mäsovými aj bezmäsitými lahôdkami. Keď sme už pri jedle, hlad a smäd vám zaženú na slovo vzatí odborníci zo streatfoodu Biely Vlk, ktorí pre vás na mieste pripravia rýchle občerstvenie slaného aj sladkého charakteru. Smäd uhasíte čapovaným nealkom, pivkom a drinkami na odvahu či priateľstvo. Proste krásna akcia so šípkami, chilli, profi ozvučením, krásnymi cenami, zábavou pre najmenších a návštevou hráčov zo zahraničia. Toto všetko spevádzané chutnými jedlom v nadštandardných priestoroch. Niet čo dodať?!? Neváhajte a príďte si to všetko vychutnať!!! Zdieľajte a lajkujte, nech sa o nás vie!!! Ďakujeme priatelia?
Obrovské ďakujem patrí našim sponzorom a podporovateľom:
?Ďakujeme?
Piváreň Aréna, Music Drive, Čípoš Laci, Umelecké Aktivity, Mesto Nové Zámky, ProBytNZ, Castle Cafe, Drogéria Ambra, ElpoTaxi, EuroMobil, SIZOSTAV, Kamenárstvo Mojzesovo.

Kalendár steelových udalostí

Žiadne udalosti

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner