Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Letné šípkarenie pokračovalo siedmym kolom a po rokoch tvrdej práce sa prebojoval po prvý krát do finále náš reprezentant. A že to bola ťažká cesta turnajom si môžte prečítať v tomto vydaní šípkarského žurnálu.

V tomto turnaji najviac vynikol náš reprezentant Števko Krupa, ktorý po prvý krát v jeho kariére okúsil finálové vody. V štandardnom výkone síce odohral skupinu s postupovým tretím miestom, ale jeho načasovaná forma začala stúpať práve vo finálovej fáze. V osemfinále najskôr vyradil prekvapujúco Jarina Opralu a vo štvrťfinále výborného nováčika Petra Vereša, ktorý ukazuje svoj potenciál a určite ešte o ňom budeme počuť v tom najkrajšom svetle. Števko išiel bez straty legu až do semifinále, kde narazil na Jarina Šuranského hrajúceho vo vynikajúcej forme. Aj v tomto zápase to už vyzeralo na Krupov koniec, keď za stavu 0:2 otočil jasný zápas v neprospech favorita a prvý krát sa tak mohol radovať s finálovej účasti. Tu sa mu postavil starý šípkarský harcovník Juri Valný postupujúci zo skupiny z druhého miesta. Jeho finálová jazda začala v osemfinále proti Pali Kunákovi, vyrovnaný výkon pokračoval vo štvrťfinále proti nováčikovi Adrianovi Černému, ktorý sa dostal do tejto časti turnaja veľmi rýchlo od začiatku svojej šípkarskej kariéry a veríme, že najbližšie týždne bude ešte stúpať, pretože na to naozaj má. Valný vs. Bédy, to je vždy štipľavý zápas a takého bolo druhé semifinále. Hráči v skrátenom formáte odohrali pomerne rýchly zápas a Valný sa tak mohol radovať z finálovej účasti. Vo finále sa priebeh zápasu otáčal zo strany na stranu a asi v polovici mal lepšie našliapnuté na víťazstvo práve náš Števko Krupa. Po chvíľke uvedomenia si blízkosti víťazstva však prišla strata koncentrácie a skúsený Valný túto možnosť okamžite využil, otočil zápas vo svoj prospech a pripísal si víťazstvo, gratulujeme.

Na prvých troch miestach sa nič nezmenilo, ale blízko sa dostávajú hráči takmer až do 16. miesta a záverečných päť kôl bude veľmi zaujímavých. Najbližšie kolo Nitrianskej šípkarskej ligy odohráme 12. júla 2021 o 18:00 hodine, už teraz sa môžte prihlasovať na turnaj na tomto linku: https://challonge.com/sk/tournaments/signup/8ake5Ax5Mi . Prosíme hráčov, aby pri registrácii na turnaj zmenili svoj nick na skutočné meno.

Bavte sa šípkami :-)
 

Nitrianska šípkarská liga

07. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner