Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Prvý juniorský turnaj po pandemickej prestávke si prišlo zahrať šesť chlapcov a boli rozdelení do dvoch juniorských kategórií U13 a U18. Chalani vytvorili skvelú partiu a šípky si užili v rámci osláv Dňa detí. Vyhrávali rôzne vecné ceny a nakoniec krásne športové trofeje.

Kategóriu U18 si zahrali Matúš Hrnčiar, Maximilián Csimma a Martin Gažo. Víťazom sa stal Martin Gažo, ktorý uhral solídny priemer v hodnote 73 bodov, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani dospelý, výborná práca. Ľahké to ale nemal, Max a Matúš kládli odpor, prekvapujúco práve Max bol ten, ktorý šliapal najviac Martinovi na päty. Mladšiu kategóriu U13 si zahrali naši druháci Timko Bocán a dvaja noví hráči, paradoxne obaja Leovia. Leo Babinec ukázal svoj potenciál a tento chlapec má veru budúcnosť. Timko, už ako ostrieľaný bojovník, jednoznačne zvíťazil a mohol zodvihnúť trofej nad hlavu a získať svoj prvý víťazný pohár v našom klube. Gratulujeme všetkým chalanom a týmto ich pozývame na pravidelné štvrtkové tréningy, ktoré pre všetky deti, aj tie dospievajúce, organizujeme pod dohľadom trénera a naozaj odporúčame. Viac o tréningoch si môžte prečítať v našich ďalších článkoch.

Veľké poďakovanie patrí našim našim sponzorom tlačiarni Garmond Nitra a internetovému obchodu game-center.sk za vecné ceny a propagáciu turnaja. Ďakujeme rodičom za výbornú spoluprácu a atmosféru, ktorú sa nám spoločne podarilo vytvoriť. Bavme sa šípkami!!!

 

Nitra Junior Open U18 vol. 1/2021

 

 

Nitra Junior Open U18 vol. 1/2021


Kalendár steelových udalostí

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner